Hvala

Hvala na punoj podrsci kanalu jos malo treba da dodje do 100 subcribera

Pay Day 2

Paidai 2 je kooperativna video igra za prvo lice koje je razvio Overkill Softvare i objavila 505 Games. Igra je nastavak 2011. godine Paidai: The Heist. Objavljena je u avgustu 2013. za Microsoft Vindovs, PlaiStation 3 i Ksbok 360. Poboljšana verzija igre, podnaslovom Crimevave Edition, objavljena je za PlaiStation 4 i Ksbok One u junu 2015. [3] Verzija za Nintendo Svitch objavljena je u februaru 2018. [4]

Dead cells

U igri, igrač preuzima ulogu sluzavog stvorenja koje preuzima kontrolu leša u tamnici kroz koje se mora boriti svojim putem. Igrač dobija različito oružje, blago i druge alate putem istraživanja proceduralno generisanih nivoa za borbu protiv mrtvih bića unutar njega. Ponekad igrač može dobiti „ćelije“, vrstu valute u igri koja se može koristiti za kupovinu stalnih nadogradnji ili otključavanje novih stavki za igrača ako dođu do dobavljača između svakog nivoa. Mrtve ćelije koriste permadeath sistem, zbog čega igrač gubi sve ćelije i druge valute ili predmete nakon svake smrti. Motion Tvin inspirisan je The Binding of Isaac u razvoju igre.

CS:GO

Counter-Strike: Globalna ofanziva (CS: GO) je video igra pucača od prve osobe koja je deo Counter-Strike serije. To je javnosti objavljeno 12. avgusta 2011, a razvila ga je kompanija Valve Corporation i njihov partner, Hidden Path Entertainment. Igra je kasnije objavljena 21. avgusta 2012. za Plaistation 3, Ksbok 360, Microsoft Vindovs i OS Ks i noviji Linuk kao naslov koji se može preuzeti.

Ko smo mi

Ko smo mi zanimate klikni kreni i videces

Phone

+381-695-5564-26

Address

Bulevar
Cara Dušana 56 16094
Sabac